PERUNDINGAN INDUSTRI MAKANAN

Memberi khidmat perundingan kepada industri pemprosesan makanan bagi membantu pelanggan meningkatkan produktiviti, keuntungan, kemapanan dan untuk memastikan perkembangan positif yang berterusan.
Perkhidmatan kami meliputi semua aspek pembelian, pembungkusan & pemprosesan, pengedaran dan penjualan.
Perkhidmatan ini memberi manfaat kepada kilang-kilang makanan, pemborong, peruncit, pengeksport, pengimport, dan lain-lain.
Bertindak sebagai prinsipal, ejen dan broker dalam semua jenis kategori makanan seperti minyak makan, kekacang, bijirin, buah kering & kacang, daging, telur, ayam, sayuran, dan lain-lain.

1. Pematuhan Terhadap Peraturan & Kualiti dan Keselamatan Makanan

Perunding kami akan membantu menentukan proses yang diperlukan untuk memastikan kepatuhan terhadap standad piawaian dan kualiti seperti HACCP, BRC, IFS, AIS, ISO2200, ISO9001, KAIZEN, dan lain-lain.
Kami akan membantu pelanggan semasa audit dijalankan bagi memastikan pensijilan dapat dicapai.

2. Pembangunan Produk

Inovasi adalah seni membayangkan sesuatu yang tidak terbayang.
Kami akan mengenalpasti potensi pelanggan kami bagi melangkaui sempadan mereka dan menghasilkan idea untuk produk yang akan menjadi pengubah dalam perjalanan perniagaan mereka ke arah kecemerlangan dan pertumbuhan yang pesat.
Kami bekerjasama dengan kumpulan pembangunan produk kami untuk membantu mencipta produk, mengenal pasti dan membawa bantuan dari segi teknologi dan proses yang sesuai bagi mengurangkan kitaran hayat dalam mencipta sesuatu produk.

Anda boleh menghantar e-mel kepada info@rpo-jobs-logic.com.my dan kami akan jawab dalam masa 24 jam.


HUBUNGI KAMI

RPO JOBS LOGIC SDN. BHD.
3-10 Block B, Phileo Damansara II,
No. 15 Jalan 16/11 Off Jalan Damansara,
46350 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

: 03-7954 7059
: 03- 7954 0059

PAUTAN PANTAS

   Laman Utama
   Mengenai Kami
   Perkhidmatan
   Latihan
   Pengambilan Pekerja
   Hubungi Kami

RPO JOBS LOGIC

RPO membawa maksud Perekrutan, Pengurusan Projek dan Servis Khidmat Luar. Syarikat ini secara amnya berpengalaman lebih daripada 150 tahun dalam industri makanan dan pemprosesan makanan.

MAKLUMAT LANJUT

SERTAI KAMI

Kami bercadang untuk menjadi sebuah syarikat yang memberi peluang kepada pekerja dapat berkembang maju sebagai individu atau sebagai satu pasukan.

MAKLUMAT LANJUT
ms_MYBahasa Melayu